Van je huis een echte thuis maken

Een huis wordt pas een thuis als je het helemaal naar eigen smaak hebt ingericht. Met bijvoorbeeld mooie meubeltjes en unieke accessoires maak je er iets eigens van, iets persoonlijks. Kortom een omgeving waarin je je prettig voelt.

Uiteraard geeft iedereen daar een andere invulling aan. De één kiest voor een strak design met maar enkele eyecatchers, een ander zal voorkeur hebben voor meer tierlantijntjes. Zoals kussens, kaarsen, vazen, planten en wanddecoraties. En ook daar is weer heel veel verschil in.

Maar wat het de laatste jaren in elk interieur goed doet, en je dan ook in ieder woonmagazine of -programma voorbij ziet flitsen, zijn de persoonlijke wanddecoraties. Denk aan een eigen foto op canvas, metaalplaat of plexiglas.

De mooiste foto van je geweldige trouwdag, de geboortedag van je kinderen, een kiekje van die fantastische vakantie…. Deze bijzondere momenten vergeet je niet snel meer en al helemaal niet wanneer ze middenin de living hangen. Jij bepaald wat er komt te hangen. En als je dat uiteindelijk gedaan hebt, is het enige wat je nog moet doen, een shop vinden waar ze het allemaal uit kunnen voeren.

Lang hoef je niet te zoeken, want neem je een kijkje op internet, dan zul je al snel zien dat er voldoende namen staan die werk maken van deze woontrend. Zoals o.a. Smartphoto. Die werkelijk bijna alles kan maken met jouw foto’s. En niet alleen wanddecoratie. Ook kussentjes, klokken, dienbladen en veel meer kun je laten bedrukken bij de online shop.

En het fijne is; je hoeft er je zetel niet voor uit. Je kunt lekker thuis blijven en vanuit daar aan de slag gaan. En heb je een Smartphoto actiecode dan doe je dit alles ook nog met straffe korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>